Traži

Servis i ugradnja klima uredjaja Beograd

QR CODE
Frigomehaničar
Objavljeno pre 6 godina
381 puta viđen oglas

Servis i ugradnja klima uredjaja Beograd

QR CODE
Frigomehaničar
Objavljeno pre 6 godina
381 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Servis klime Beograd

Potrebna vam je klima ili klima-inverter ?

Nije svejedno šta ćete instalirati u svojom kući ili u stanu.

Razlika je ogromna između jeftinih rešenja (klima koja može samo da hladi a ne može da greje) do varijante da inverter može se da uradi (hladi i greje) ... a ušteda struje je nešto što je najvažnije ...

Klima servis Beograd

Prodajemo, ugrađujemo i servisiramo sve poznate split i multi sisteme klima uređaja koji se mogu naći na našem tržištu.

Za sve što Vam može zatrebati u vezi klima uređaja stojimo Vam na raspolaganju, radimo montažu/demontažu, servisiranje i popravku svih vrsta i modela.

Frigo majstor je tim profesionalaca, školovanih elektromehaničara za termičke i rashladne uređaje. Imamo višegodišnje iskustvo u montaži klima uređaja i popravci svih mogućih kvarova. Dajemo garanciju na sve naše usluge, kako na sam uređaj tako i na naš rad.

Vršimo ugradnju i servis i klima uredjaja koje niste kupili kod nas.

Osim klima uređaja koje možete videti na našem sajtu, imamo u ponudi skoro sve modele uređaja koji se mogu naći na našem tržištu. To znači ako niste na našem sajtu videli klimu koju želite, ipak nas pozovite.

Nudimo povoljno godišnji servis klima uredjaja svih proizvodjača uz preporuku za najbolje klime i način kako da vaša klima radi dugo bez problema.

Uz redovan godišnji servis klime, vašoj klimi se obezbeđuje puna funkcionalnost i duži radni vek. Mi smo tu da proverimo ispravnost klime, servisiramo sve potrebne komponente i obezbedimo normalno funkcionisanje iste.

Naši saveti u vezi servisa klime i održavanja vam mogu pomoći da uštedite i izbegnet skupe popravke i nepotrebnu zamenu klime.

Na raspolaganju smo od 0 do 24h za vas, kontaktirajte nas bilo kada na telefon 060/530-20-03 Beograd i okolina.

Posetite i naš web sajt Klima uredjaji

Kontakt Frigo Freš Klima Uredjaji (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača

  Frigo Freš Klima Uredjaji
  Frigo Freš Klima Uredjaji
  1 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Neregistrovani korisnik
  Kontakt

  Lokacija oglasa

  Beograd, Beogradski, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Servis i ugradnja klima uredjaja Beograd
  Servis i ugradnja klima uredjaja Beograd od Frigo Freš Klima Uredjaji