Traži

Električar Beograd, Elektro usluge

QR CODE
Električne instalacije
Objavljeno pre 6 meseci
60 puta viđen oglas

Električar Beograd, Elektro usluge

QR CODE
Električne instalacije
Objavljeno pre 6 meseci
60 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Inlumino Elektro Beograd , vrši izvodjenje svih vrsta novih kao i popravku starih elektro instalacija. Ono što nas odlikuje i izdvaja od drugih jeste dugogodišnji rad u struci, rad u velikim firmama gde kao vodeći kadar smo izgradili reputaciju kao neko ko ume i zna da obavlja složene poslove našeg zanata. Pored iskustva, školovani smo za ovaj posao što nije za zanemariti jer u ovom poslu nema grešaka i sa strujom mora rukovati samo kvalifikovano lice. Imamo  zadatak da promenimo ,,igru”, odnosno da kroz savremen pristup i komunikaciju sa jasno definisanim cenama i načinom izvodjenja radova Vas poštedimo priučenih majstora i majstora kojima je metodologija rada ,,ne znam dok ne vidim” i odredjivanja cene na licu mesta shodno njihovoj ličnoj proceni. Tu smo za Vas a nas možete kontaktirati na više načina:


  • Mobilni telefon – 0613148930 (Poziv, SMS, Viber, WhatsApp) Vaš izbor

 •  

 • Instagram – inlumino.elektro

 •  

 • E mail – inlumino.elektro@gmail.com


 


 

Attributes

Vrsta ponude: Majstor nudi usluge
Transakcija: Majstor traži posao

Profil korisnika Andrej

Andrej
Andrej Registrovan pre 6+ months Poslednji put online na sajtu pre 6 meseci
Opis oglašivača Oglašivač nije postavio opis

Kontakt Andrej (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača Detalji

  Andrej
  Andrej
  4 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 6+ months
  Poslednji put online na sajtu pre 6 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Voždovac, 11000, Voždovac, Beograd, Beograd, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Električar Beograd, Elektro usluge Električar Beograd, Elektro usluge Električar Beograd, Elektro usluge Električar Beograd, Elektro usluge Električar Beograd, Elektro usluge Električar Beograd, Elektro usluge
  Električar Beograd, Elektro usluge od Andrej