Cena: Check with seller

Detalji oglasa

MAJSTORI za fasade BEOGRAD: 063 / 72 - 74 - 762


Ako vam je potreban majstor za fasadu i za sve građevinske usluge, na pravom ste mestu. Najbrže usluge majstora su u Beogradu. Uhodana ekipa majstora će pokušati da reši svaki vaš problem, a ukoliko iz bilo kog razloga majstori ne mogu da prihvate posao, vrlo rado ćete dobiti preporuke za stručne majstore.


Posedujemo stručnost i volju da uradimo svaki posao u građevini, sa tačno definisanim vremenom i troškovima. Nema odlaganja, posao se radi od početka do kraja krajnje profesionalno i pedantno.


Nudimo izbor da se posao uradi sa vašim ili našim materijalom. Radimo kompletno kuće od temelja do krova po sistemu ključ u ruke. Majstor za fasade akril / bavalit / demit fasada. Fasada je ukras kuće ili zgrade i potrebno je uraditi je lepo i kvalitetno.


Cene su povoljne a svaka cena usluge je po dogovoru. Takođe pojedine cene se već znaju pa ako imate predlog ili vašu ponudu, možemo da uvažimo.


Izbor tipa fasade je na vama i u dogovoru sa našim majstorima. Krečenje / moleraj, gletovanje - zidanje kamina, obrada špaletni, malterisanje, hidro-termo izolacija terasa, podruma, garaže, bazena, adaptacija enterijera Beograd. Spoljašnji i unutrašnji građevinski radovi - non - stop. Majstor za malterisanje, zidanje, gletovanje, krečenje, renoviranje lokala, adaptacija enterijera, uređenje poslovnog prostora, izgradnja kuće, prepravka stana, prezidi, pregradni zid, šank od stare cigle, fasada od fasadne cigle, zidanje dekorativnog kamena, zidanje staklenih prizmi - ugradnja prizme, ugradnja prozora i vrata i štelovanje, priprema za PVC montažu, podesti, gipsarski radovi, spuštanje plafona i zidovi od knauf-a, Beograd - povoljno i u roku ! Adaptacija enterijera Beograd.


Spoljašnji i unutrašnji građevinski radovi - zima - leto - proleće - jesen - non - stop. Majstori za zidanje kuće od temelja do krova. Minimalna kvadratura na koju se odnose cene je od 20 kvadrata pa naviše. Sve ispod je stvar dogovora.


- Fasada: demit, akril fasada, bavalit fasade, moleraj, finiš. Izrada fasada u više tehnika i poravka starih fasada. Fasade od zidane fasadne cigle i dekorativi kamen. Termo fasada - Stiro fasada, sa našom skelom. Skela uračunata u cenu radova. Kako fasada ne bi pala, mora se uraditi stručno i kvalitetno, uz upotrebu atestiranih materijala. Ušteda na materijalu se ne preporučuje tamo gde je fasada izložena riziku. Sav posao oko fasade prepustite nama. Cena fasade po kvadratu ide od 8 - 15 evra u zavisnosti od uslova i dogovora. Cena fasadu po m2 ruke orijentaciono košta od 5-7 evra.


Majstor za fasadu će vam dati najbolje rešenje i procenu posla. Fasada se može uraditi na više načina, pa je najbolje na licu mesta dogovoriti način, cenu i rok za izradu fasade.


- Molerski radovi - Krečenje - Bojenje zidova, sloj od poludisperzije - pune disperzije. Akrilne boje za gletovan zid. Krečenje gašenim krečom na zahtev. Krečenje Beograd: Najkvalitetnijim bojama, brzo, čisto i pedantno. Moler u Beogradu vam daje praktične savete za izbor boja i materijala za vaš dom.


- Tapete - lepljenje tapeta - prodaja tapeta, skidanje starih tapeta i lepljenje novih tapeta za dekoraciju, dekorativne tapete i ulepšavanje enterijera i vašeg doma, stana, kuće, lokala. Krpljenje rupa posle bušenja ili skidanja slika i rafova. Ispravljanje ivica i plafona. Najbolje tapete - preporuka naših majstora koji vrše usluge lepljenje tapeta kao i zamena ili popravka tapeta.


- Sitne građevinske popravke, krpačine zidova, obrada špaletni, bordure, popravka ivica, popravka maltera (koristimo Isomat i KEMA program), popravka oštećenih zidova, popravka ograda, betona. Špaletne - cena po dužnom metru povoljno u Beogradu i sve po dogovoru. Svaka popravka može se uraditi sa vašim ili našim materijalom.


- Gletovanje, 1 - 2 ruke za poludisperziju i 3 ruke za akril. Moguće gletovanje na mrežici za ispravljanje zidova. Popravka starog gleta - skidanje, ponovno nanošenje, peglanje ili da se samo pregletuje oštećeni glet na zidu.


- Malterisanje (ručno), cementni - krečni malter (1:3), cementno mleko (špric) + grunt + perdaš, ili po želji sa građevinskim lepkom (mrežica + građevinski lepak), reparacija i sanacija maltera. Malterisanje fasadnih zidova, unutrašnjih zidova podložnih kondenzu, reparacija i izolacija podruma i šahti sanacionim malterom. Popravka maltera i krpljenje ispucalih zidova.


- Spuštanje plafona - Potrebano vam je spuštanje plafona knaufom ? Uz sve to ide i zvučna izolacija plafona i zidova - knauf (gips). Gipsarski radovi u vašem stanu. Plafon može da se spusti zavisno od pozicije i podloge (plafona) na više načina. Obavezno je videti na licu mesta kakav je plafon (vremenko nosači, pun beton, kara tavan, drvo, monta ...)?


- Ravnajući sloj - ručna i mašinska košuljica sa vašim i našim materijalom - po dogovoru. Ravnajući sloj u sobi stirodur + rabic i na pripremljenu ili faktičku površinu. Predlažemo ručnu izradu ravnajućeg sloja zbog dužeg veka trajanja.


- Zidanje: blok, giter, zidanje Ytong blokom, siporeks, stiro blok, betonski blok. Zidanje pregrade, dimnjaka, potpornih zidova. Zidanje šanka starom ciglom, šank od cigle, bloka, ytong + obloga od kamena. Zidanje kamina i roštilja. Kamin se može ozidati prema vašem projektu ili po našem iskustvu i praksi. Svejedno, kamin može biti samo dekorativni ili potpuno funkcionalni - po želji. Provereni cug i praktični test nakon izrade. Obzidavanje i pregrade / pregradni zid.


- Krov izrada - podizanje krova i krovnih konstrukcija. Pokrivanje krova crepom po izboru. Krov po vašem nacrtu. Majstor za krov će vam uštedeti vreme i novac profesionalnom uslugom. Klasični (slovenački) i prelomljeni krovov (2, 3, 4 vode), badže, ispusti.


- Tesarski radovi, stepenice, terase, lođa, ispusti, stubovi, šalovanje i punjenje betonom, šolovanje (salovanje) temelja, stope, cokle ... itd. Ako treba da se podšaluje temelj, potporni zid, stub, terasa, stepenište. Armirane betonske grede i nosači za utezanje dotrajale kuće sa nosačima na prevez.


- Hidro i termo izolacija - kondor, reparacija kanala hidroizolesom ... itd. Hidro izolacija temelja. Reparacija betona, sanacija betonskih površina i izolacije od vode i atmosferskih padavina, prokišnjavanja. Fizička zaštita betona kao što su: klizanje, habanje, pucanje (prskanje) košuljice gde zalivanje cementnim mlekom nije pomoglo. Hidorizolacija podruma, šahte, ploče i svih prostorija koje su izložene riziku od vlage, vode ili kondeza.


- Zvučna izolacija soba - izrada gluve sobe po vašem nacrtu. Zvučno razdvajanje i akustička izolacija prostorija.


- Betonska košuljica protiv klizanja, sanacija starih i dotrajalih staza i prolaza, reparacija bazena i ograda. Ako je beton oronuo i izgubio svojstvo i funkciju mora da se reparira i uradi odgovarajući sporo-habajući sloj od specijalnog maltera za popravke glazure. Ako nenatkrivena garaža propusta vlagu (kiša, kvašenje), može da se obezbedi adekvatnom hidroizolacijom.


- Armiranje greda, stubova nosača, terasa, ugradnja gvožđa, grifovanje ... itd. - Betonske stope za ograde, potporni zid, zidanje kamena, oblaganje dekorativnim kamenom, zidanje staklene prizme i sl.


- Farbanje (bojenje) enterijera i eksterijera. Farbanje ograda, metala i drvenih površina anti-korozivnim bojama, farbanje bojama na bazi vode, nitro ili uljanoj podlozi. Osim Kraft programa, koristimo i Vitex i Cool boje.


- Ivičnjaci, betonele, olkeri, gajgeri, kanalice - ugradnja ivičnjaka i kanala za odvod vode, popločavanje behaton pločama. Cena: Cene usluga su stvar dogovora.
Najbrža usluga - Beograd, Novi Beograd, Zemun, Altina (unutrašnji radovi - zimi i leti). Dolazak na licu mesta radi uvida u vrstu posla i pogodbe. Beograd, centar i sledeća mesta: Majstor u Beogradu, centar BGD, slavija, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, crveni krst, kalenić, đeram, zvezdara, cvetkova pijaca, ustanička, novi beograd, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik, šumice, vidikovac, vračar, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, karaburma, dorćol, palilula, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanija, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaluđerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, vinča, leštane. Sitne građevinske popravke i usluge po principu: po kvadratu i/ili đuture. Sitne popravke u stanu, popravke lokala, maltera, zidova, popravke i izrade fasade. Cena radova je po dogovoru i na osnovu procene pozicije i obima posla. Sa vašim ili našim materijalom - kako vam odgovara. Recimo ako vam je potrebna fasada za kuću, cena po kvadratu se kreće već od 7 eura pa naviše. Krečenje ide već od 0.7 evra po kvadratu. Malterisanje od 4 evra po kvadratu.


Stručni saveti kako da se kvalitetno i brzo a pri tom povoljno uradi nešto na vašem objektu, kući, stanu. sobi, lokalu ... itd.


POZOVITE DA SE DOGOVORIMO  063 72 74 762


Majstori građevina, povoljne cene usluge Beograd

Više informacija

Broj Pregleda Oglasa:43795
Referentni ID oglasa:#1

Komentari

Irena: Zazidjivanje terase

Trebalo bi da se zazida terasa širine 6 m i visine 3 m. To je terasa kao balkon na stambenoj zgradi. Nema problema jer je komšija iznad mene to već uradio sa PVC stolarijom. Ja bih to Ytong blokovima. Šta savetujete ? Koliko bi koštalo i već sam zvala na telefon ali se prekida veza. Hvala.

Majstori: Zidanje terase

Irena, trebalo bi da se ipak pogleda na licu mesta. Prema vašem opisu posla, možemo vam izaći u susret. Može da se uradi zidanje lakim Ytong blokovima 7 ili 10 cm i nakon toga i izolacija - kao priprema majstorima za ugradnju PVC. O ceni usluge takođe po viđenju. Pozz.

Miljenko: Potreban majstor za fasadu

Potreban mi je majstor za fasadu, akril, demit, kompletna kuca povrsine oko 3000 m2. Kuca se nalazi u Topoli, u osnovi je 14 x 7 m i ima dva sprata. Nije hitno ali nadam se da je sada ok vreme da se radi fasada pa me zanima za koje vreme moze da se zavrsi i ukupna cena. Takodje i preporuka za stiropor. Moze na email. Miljenko

Dragutin Tufonic: Molim za Informaciju

Hteo bih da ofarbam fasadu kuce.Zidovi su od pune cigle,znaci necu izolaciju nego samo farbanje,naprimer akril. Interesuje me cena sa vasim materijalom i skelom.Ima oko 300m2.Istovremeno bi se popravila stara drvena lamperija i ofarbala ili evtl.nova aluminijumska. Za koje vreme bi to bilo izvodljivo.Kuca se nalazi u Homolju-Laznica Molim za ponudu na E-Mail Hvala

mandic jovo: zidana fasada

Interesuje me kolika je orijentaciona cena zidanja fasade ciglom po kvadratnom metru, kuća ima 7 otvora orijentaciono 20 kvadrata, nemam svoju skelu, visina sljemena oko 6 metara, lokacija beograd.

Slobodan Sekulic: Dvorisna fasada povrsine oko 850 m2 u centru Beograda - Dostaviti ponudu

RADOVI NA DVORIŠNOJ FASADI ZGRDE ČIKA LJUBINA BR. 16 BEOGRAD A. Građevinski radovi 1. Montaža skele na dvorišnoj fasadi 2. Obijanje stare fasade do cigle na bazi procene izvodjača o trajnosti postojeće fasade 3. Priprema fasade za nanošenje nove fasade 4. Nanošenje nove fasade malterisanjem - kvalitetnim malterom i nanošenje podloge za bavalit. 5. Nanošenje završnog materijala akrilnog bavalita na fasadu u boji po dogovoru ili Kati S 2 zagladjeni silikatni fasadni malter 6. Odvoženje šuta na deponiju B. Limarski radovi Pocinkovani lim 1. Zamena okapnica na prozorima 2. Zamena okapnica na dvorišnim terasama 3. Zamena oluka gde je potrebno Demontaža skele, odvoženje sa gradilišta. Naznačiti potrebnu površinu zauzeća poštanskog dvorišta za materijal i mešalice za malter .

Ivana Milanović: razbijen akril

Na svetlosnoj kupoli na terasi usled grada stvorila se rupa prečnika 10cm. Da li neko zna to da sanira? unapred hvala.

Ivana: Molim za informaciju

Ptrebna je zamena postojece lamperije postavljene na spoljnoj srani prozora u potkrovlju, oko 3m2. Koja bi bila okvirna cena materijala i postavljanja? Hvala unapred na odgovoru.

Majstor: Rupa na kupoli

Poštovana Ivana, napisali ste "razbijen akril". Da li nam možete reći da li je kupola od leksana, staklo-plastika ili nekog drugog materijala ?

Dejan: Podrum

Baš sam bio u plavom žaketu kada sretoh Vasiljević Cvetu. Da l’ zbog mene, da li zbog žaketa, prevari se, okrete se Cveta. Ja joj rekoh: “Dobar večer, Cveto, s dopuštenjem – malo bih prošet’o…“ Da l’ zbog mene, da li zbog žaketa prevari se i pristade Cveta. Taman sve to – kad zalaja pseto! Ja joj rekoh: “Drž’ se mene, Cveto!“ Da l’ zbog mene, da li zbog žaketa, prevari se, pridrža se Cveta. Beše leto kad je božur cvet’o, ode pseto, ja u polje skretoh. Da l’ zbog mene, da li zbog žaketa, prevari se pa skrete i Cveta. I logično, s obzirom da skretoh plavi žaket na livadu metoh. Da l’ zbog mene, da li zbog žaketa prevari se i spusti se Cveta. Prođe leto i još pet-šest leta, sad se Cveta mojom kućom šeta, iz razloga ekstra kvaliteta – da li mene ili mog žaketa.
Copyright © 2021 |   Sva prava zadržana |   www.majstorimajstori.com |   24x7 oglasi |   365 dana u godini : - pronađite posao, majstora, budite viđeni