Adaptacija stana, kuće, lokala

QR CODE
Majstori za adaptaciju i renoviranje
Objavljeno pre 3 godina
1118 puta viđen oglas

Adaptacija stana, kuće, lokala

QR CODE
Majstori za adaptaciju i renoviranje
Objavljeno pre 3 godina
1118 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Majstori u Beogradu i okolini vrše adaptaciju stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, podruma, potkrovlja i ostalih objekata. Profesionalna usluga majstora obuhvata i dovoz materijala na adresu. Pre bilo kakve adaptacije potrebno je da se uradi preliminarni pregled i faktičko stanje objekta nakon čega se rade predlozi za njegovu adaptaciju u dogovoru sa vlasnikom. Adaptacija i rekonstrukcija Ako se radi adaptacija sa rekonstrukcijom onda je neophodno da vam uradimo i projekat na osnovu koga se izvode potrebni radovi. Kontakt Pozovite majstore radi dogovora u vezi adaptacije: 063/72-74-762 Procena i izlazak na teren na teritoriji grada Beograda je besplatna. Besplatno pružamo savete u vezi izbora materijala. Ukoliko koristite materijal koji mi obezbeđujemo, nudimo dodatnu povoljnost i popust na ukupnu cenu radova.

Profil korisnika Majstori Beograd

Majstori Beograd
Majstori Beograd Registrovan pre 10+ years Poslednji put online na sajtu pre 7 meseci
Opis oglašivača Majstori Beograd, Srbija - profesionalni građevinski radovi Beograd, Beograd, Beograd, Beograd, Republika Srbija

Kontakt Majstori Beograd (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača Detalji

  Majstori Beograd
  Majstori Beograd
  101 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 10+ years
  Poslednji put online na sajtu pre 7 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Beograd, 11000, Beograd, Beograd, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Adaptacija stana, kuće, lokala
  Adaptacija stana, kuće, lokala od Majstori Beograd