PVC stolarija

QR CODE
PVC - ALU stolarija
Objavljeno pre 9 godina
1784 puta viđen oglas
No pictures

PVC stolarija

QR CODE
PVC - ALU stolarija
Objavljeno pre 9 godina
1784 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

PVC STOLARIJA

PVC stolarija i ALU stolarija, izrada i montaža (ugradnja), brzo i povoijno. Demontaža stare stolarije. Naši majstori će po želji kupca uraditi sve vrste poslova u vezi PVC-a i aluminijuma. Na teritoriji Beograda izlazimo na teren radi procene posla i uzimanja mera otvora za stolariju. Procenu posla ne naplaćujemo, a ukoliko vam se naša ponuda dopadne, dobićete izuzetan kvalitet PVC stolarije po veoma pristupačnoj ceni i po vašoj želji.

Naš web sajt: PVC stolarija

 


Kontakt PVC stolarija (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari i iskustva

  Dragan

  Majstori za PVC pre 9 godina

  Dragan wrote: Potrebni su mi majstori za PVC za ugradnju prozora na terasi - zastakljivanje kompletno od poda do plafona. Beograd
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača

  PVC stolarija
  PVC stolarija
  1 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Neregistrovani korisnik
  Kontakt

  Lokacija oglasa

  Beograd, Republika Srbija
  44.786568, 20.448922

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  PVC stolarija od PVC stolarija