Bravar zavarivac

QR CODE
Zavarivač
Objavljeno pre 3 godina
679 puta viđen oglas

Bravar zavarivac

QR CODE
Zavarivač
Objavljeno pre 3 godina
679 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Profesionalni bravar zavarivac ,zavarivanje i sklapanje laksih ili veoma zahtevnih konstrukcija i sklopova ,zavarivanje co 2 i elektro, Ograde,kapije,nadstresnice ,stolovi itd.. kao izrada magacina i hala i slozenih metalnih konstrukcija,mogucnost farbanja i montaze a u saradnji sa partnerima mogece je i : lasersko i plazma secenje,peskarenje,savijanje na presama i valjanje lima na valjcima kao i savijanje cevi itd... Milan 062-8678501

Profil korisnika Milan

Milan
Milan Registrovan pre 3+ years Poslednji put online na sajtu pre 3 godina
Opis oglašivača Oglašivač nije postavio opis

Kontakt Milan (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača Detalji

  Milan
  Milan
  3 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 3+ years
  Poslednji put online na sajtu pre 3 godina
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Njegoseva 68, Stara Pazova, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Bravar zavarivac Bravar zavarivac Bravar zavarivac Bravar zavarivac Bravar zavarivac
  Bravar zavarivac od Milan