Traži

Električar, vodovod, kanalizacija, grejanje Beograd

QR CODE
Majstor za sve
Objavljeno pre 7 meseci
316 puta viđen oglas

Električar, vodovod, kanalizacija, grejanje Beograd

QR CODE
Majstor za sve
Objavljeno pre 7 meseci
316 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Električar, popravka kućnih uređaja, zamena i servis aparata, centralno - etažno grejanje.

 

062/823-92-06

 

Razne vrste usluga na tritoriji Beograda.

 

Poziv radnim danima i vikendom 10-18 h, a možete poslati SMS ili WhatsApp.

Majstor Sava Beograd

Zamena štek dozne, utičnice, prekidača, starih kablova. Korekcija instalacije u kući. Pronalaženje kvarova u kućnoj instalaciji, bilo elektro ili wifi, video nadzor, interfon, koaksijalnih kablova ...

Zamena prekidača, zamena utičnica, povezivanje šporeta, povezivanje aspiratora, zamena sijalice, prepravka elektro instalacije, izmeštanje struje, povezivanje bojlera na struju, povezivanje elektro kotla trofazno i monofazno. Saveti za uštedu struje.

 

Korekcija instalacije u kući.

Pronalaženje kvarova u kućnoj instalaciji, bilo elektro ili wifi, video nadzor, interfon, koaksijalnih kablova ...

Zamena prekidača, zamena utičnica, povezivanje šporeta, povezivanje aspiratora, zamena sijalice, prepravka elektro instalacije, izmeštanje struje, povezivanje bojlera na struju, povezivanje elektro kotla trofazno. TA peć ne greje, pokvaren termoregulator, ne svetli lampica, ne duva topao vazduh, ne radi ventilator, varniči viljuška, velika potrošnja skupe struje ... pozovite nas!

 

USLUŽNO ŠTELOVANJE GREJANJA U STANU I KUĆI

 

 • Ukoliko imate problem u stanu ili kući koje koriste centralno grejanje odnosno etažno grejanje, možete nas angažovati.
 • Majstor za grejanje može otkloniti kvar a najčešće usluge koje obavljamo na terenu su:
 • Radijator uopšte ne greje
 • Radijator greje samo par rebara
 • Radijator zuji, čuje se pištanje, zvižduk iz radijatora
 • Grejanje je neujednačeno
 • Električni kotao ne radi - popravka elektro kotla
 • Povezivanje elektro kotla na WiFi i mobilni telefon preko aplikacije
 • Kotao na drva ne radi kako treba
 • Kotao na drva i ugalj je začepljen, ima smole, potrebno je čišćenje
 • Pumpa za grejanje ne radi Sigurnosni ventil procureo
 • Potrebno je ispuštanje vazduhga iz sistema
 • Treba mi balansiranje radijatora zarad boljeg grejanja
 • Regulator promaje pokvaren - zamena regulatora promaje za uštedu drva i uglja. Fino štelovanje regulacije sagorevanja drveta i uglja za uštedu i do 50% ! Upotrebom profesionalnih termo kamera možemo vam napraviti i najbolju moguću specifikaciju za termoizolaciju objekta, tako što merimo sve parametre u objektu, svaki detalj kako se zagreva i hladi i na osnovu toga se pravi plan kako se pravi najbolja termo izolacija na osnovu trenutnog stanja objekta.

Stručni saveti za izbor grejanja: na drva, ugalj, briket, pelet, toplotna pumpa, struja, solarno grejanje, mini vetrenjača za vikendicu, podno grejanje preko ALU grejnih traka ... itd. Veoma važno je da u kući ili stanju imate dobro izbalansiran sistem kako bi se ostvarila ušteda energenta koji se koristi za grejanje. Naši majstori pomoću specijalnih termovizijskih kamera i ostalih aparata vrše najpre merenje - test sistema, a na osnovu faktičkog stanja se pristupa detaljnom pregledu i štelovanju cirkulacione pumpe, kotla, radijatora, ventila, navijaka, odrzačnih ločnića, sigurnosnih ventila, mešnih ventila ... itd. Elektrolučno zavarivanje metala, uslužno varenje, bravarski radovi, popravka ograda, kapija ... itd.

Voda i kanalizacija

Ventil curi, stalno kaplje voda iz sigurnosnog ventila, smrad u lavabou i kupatilu a ventilacija radi. Popravka ventila u kupatilu, začepljena sudopera, bide, wc šolja, kako odčepiti gusanu-tučanu cev ili pvc ? Bez brige, naši majstori za vodu i kanalizaciju u kući i stanu brzo rešavaju sve probleme !

 

PRAVI MAJSTORI SU TU DA REŠE PROBLEM BRZO I EFIKASNO !

Ne naplaćujemo dolazak / terenski servis / utvrđivanje kvarova na teritoriji užeg dela Beograda. Ali, da bi to bilo moguće, morate nas pozvati kako bi smo pokušali da shvatimo o kakvm problemu je reč i na osnovu toga ćemo napraviti plan i dogovor.

Napomena: naši majstori za grejanje ne rade instalaciju grejanja već samo prepravke i servis grejnih sistema u kući i bilo kom stambenom objektu.

Kada je u pitanju grejanje na CG Gradske toplane, ipak vam predlažemo da angažujete Gradsko Stambeno jer centralno grejanje u stanu je direktno vezano na preko mini kotlarnice u podrumu zgrade na Gradsku toplanu. Mi u ovom slučaju, kada je u pitanju stan možemo jedino da uradimo balansiranje radijatora kao i ispuštanje vazduha kako bi svi radijatori ravnomerno radili-grejali. Sve to radi kvalifikovani majstori u Beogradu non-stop.

Zakazivanje dolaska majstora je često neophodno jer je deficit s vremenom naročito u centru Beograda.

Uglavnom odgovaramo na zahtev za izlazak na teren u roku od par sati. Kvalitetna usluga koju nudimo je nešto što nas godinama unazad u Beogradu konstantno preporučuje svima koji žele brzu, kvalitetnu i ne preskupu uslugu. Hvala vam na poverenju!

 

Najčešće ključne reči: majstor beograd, majstor za elektriku, električar, majstor zagrejanje, bravar, metalac, elektronika, servis računara, poravka laptopa, poravka mikrotalasne rerne, popravka pegle

Attributes

Vrsta ponude: Majstor nudi usluge
Transakcija: Majstor traži posao

Profil korisnika Sava servis Beograd

Sava servis Beograd
Sava servis Beograd Registrovan pre 7+ months Poslednji put online na sajtu pre 7 meseci
Opis oglašivača Sava servis u Beogradu nudi profesionalne usluge popravke električnih uređaja, elektronike, servis računara i laptopova, popravku mobilnih telefona, ali i uslužno održavanje sistema centralnog i etažnog grejanja. Spisak usluga može se naći u oglasu. 11000, Beograd, Beograd, Republika Srbija

Kontakt Sava servis Beograd (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača Detalji

  Sava servis Beograd
  Sava servis Beograd
  5 aktivnih oglasa
  Nije-Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 7+ months
  Poslednji put online na sajtu pre 7 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Beograd, Beograd, Beograd, Beograd, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Električar, vodovod, kanalizacija, grejanje Beograd
  Električar, vodovod, kanalizacija, grejanje Beograd od Sava servis Beograd