Moja Selidba

QR CODE
Transport, selidbe
Objavljeno pre 3 godina
806 puta viđen oglas

Moja Selidba

QR CODE
Transport, selidbe
Objavljeno pre 3 godina
806 puta viđen oglas

Opis posla ili usluge

Kada donesemo odluku o selidbi, često se događa da nas planiranje i proces preseljenja brinu mnogo više nego što smo mislili da hoće. Nije ni čudo, potrebno je uložiti vreme kako bi se svaki aspekat selidbe Beograd dobro isplanirao, za njega nabavila oprema u smislu kutija za selidbe, materijala za pakovanje i zaštitu itd.

Još je potrebno pokriti detalje kao što su dostupnost najbližeg parkinga, prilaz stanu koji možda uključuje usko stepenište, postojanje lifta u zgradi i slično.

Ukoliko se radi o selidbi kuće bilo bi dobro da se pripremimo i za selidbu stvari iz podruma, tavana ili šupica, kako bi stres na dan selidbe bio izbegnut u širokom luku.

Srećom, ništa od ovih zadataka ne morate uraditi sami. Moja Selidba je agencija za selidbe Beograd koja Vam nudi kompletnu podršku kada su u pitanju selidbe stanova, kuća, firmi, bilo na teritoriji Beograda ili čitave Srbije.

To nije sve, tu smo i za Vaše internacionalne i međunarodne selidbe. Već dugi niz godina tu smo za asistenciju pri selidbama na radost i zadovoljstvo hiljade zadovljnih klijenata. Stručnjaci iz naše kompanije smatraju da proces selidbe ne mora biti stresan i znaju kako da ga preokrenu u prijatno iskustvo.

Verujemo da je svaki klijent poseban i otvoreni smo za sve Vaše potrebe i specifične zahteve. Rado čemo Vas saslušati i bilo da selite malo ili mnogo stvari, dati sve od sebe da izađemo u susret svim Vašim zahtevima od početka do kraja selidbenog procesa.

Bilo da Vam je potrebna asistencija prilikom pakovanja stvari, pripreme bele tehnike za selidbu, montaže ili demontaže nameštaja, stojimo Vam na raspolaganju. I još jedna bitna informacija, veliki broj naših usluga dostupan Vam je i mimo procesa selidbe.

Sve usluge koje pruža agencija za selidbe Beograd su u isto vreme kvalitetne i pristupačne, i zato nemajte brige o opterećenju budžeta.

Pozovite nas danas i isplanirajmo Vašu selidbu za tili čas!

Profil korisnika Moja Selidba

Moja Selidba
Moja Selidba Registrovan pre 3+ years Poslednji put online na sajtu pre 3 godina
Opis oglašivača Ako se pitate kako do pouzdanih profesionalaca za selidbe van granica naše zemlje, na pravom ste mestu. Specijalisti za međunarodne selidbe deo su tima agencije za selidbe Beograd i već dugi niz godina pružaju Vam izvanrednu podršku čak i za međunarodne poteze. Sve etape Vaše međunarodne selidbe biće brzo i efikasno isplanirane i izvedene od strane članova tima Moja Selidba, tako da možete računati na istu dozu pouzdanosti kao i kada su u pitanju selidbe Beograd. Bilo da se selite iz Beograda u Hrvatsku, Bosnu i Hrecegovinu, Sloveniju, Makedoniju ili Crnu Goru, ili nas trebate za povratak iz pomenutih zemalja u našu, mi smo ekipa koja ima višegodišlje iskustvo na ovim potezima. Možete se odlučiti bilo za kombi prevoz ili kamion za selidbu kao i za bilo koji paket usluga iz naše ponude koji pokriva Vaše želje i potrebe. Pozovite nas već danas i dobićete besplatnu procenu selidbe bez skrivenih troškova! Marijane Gregoran 32, 11060, Palilula, Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt Moja Selidba (oglašivač)

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari i iskustva

  Trenutno nije objavljen ni jedna komentar niti iskustvo u vezi sa ovim oglasom. Ako želite, možete vi napisati svoje iskustvo ili komentar!
  Dodaj komentar

  Detalji oglašivača Detalji

  Moja Selidba
  Moja Selidba
  5 aktivnih oglasa
  Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 3+ years
  Poslednji put online na sajtu pre 3 godina
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Marijane Gregoran 32, Palilula, Beograd, Republika Srbija

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.
  Moja Selidba Moja Selidba Moja Selidba Moja Selidba
  Moja Selidba od Moja Selidba