Detalji oglašivača

SUPERMAJSTOR
SUPERMAJSTOR
2 aktivnih oglasa
Nije-Profesionalni oglašivač
Registrovan pre 10+ months
Poslednji put online na sajtu pre 10 meseci
Kontakt Svi oglasi

Lokacija

Unknown location

Contact SUPERMAJSTOR

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.

  Share this profile

  SUPERMAJSTOR's listings

  Premium
  SUPERMAJSTOR
  pre 10 meseci
  SUPERMAJSTOR
  Majstor nudi usluge
  pre 10 meseci
  Naše dugogodišnje iskustvo je neprocenljivo jer se svakodnevno susrećemo sa problemima iz raznih oblasti struke. Pozovite nas a mi ćemo se potruditi da na najefikasniji način u najkraćem roku rešimo kvar pazeći na vaš budžet Supermajstor vam nudi sledeće usluge popravki: električarske usluge...
  Lokacija: Beograd, Beograd, 38 Stanje: Majstor nudi usluge
  268 puta viđen oglas
  Objavljeno pre 10 meseci