Detalji oglašivača

Rankić Pro
Rankić Pro
4 aktivnih oglasa
Nije-Profesionalni oglašivač
Registrovan pre 1+ month
Poslednji put online na sajtu pre 1 mesec
Kontakt Svi oglasi

Lokacija

Unknown location

Contact Rankić Pro

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.

  Share this profile

  Rankić Pro's listings

  Vodovod i kanalizacija
  pre 1 mesec
  Vodovod i kanalizacija
  Majstor nudi usluge
  Prodaja
  pre 1 mesec
  Firma Rankic Pro - Vršimo zamenu stare cevne instalacije vode novom; adaptaciju starih kupatila; iskope i postavke kanalizacije; postavku sanitarija.
  Lokacija: Podunavski, 38 Stanje: Majstor nudi usluge Transakcija: Prodaja
  37 puta viđen oglas
  Objavljeno pre 1 mesec
  Vodovod i grejanje
  pre 1 mesec
  Vodovod i grejanje
  Majstor nudi usluge
  Prodaja
  pre 1 mesec
  Majstori za renoviranje kupatila Sa 5 godina poslovanja pod imenom Rankić Pro i preko 300 realizovanih projekata slobodno možemo da kažemo da smo eksperti za renoviranje i adaptaciju kupatila. Pozovite nas i uverite se u stručnost i znanje naših majstora. Montaža opreme za grejanje.Nabavka, isporuka i montaza op...
  Lokacija: Beograd, 38 Stanje: Majstor nudi usluge Transakcija: Prodaja
  46 puta viđen oglas
  Objavljeno pre 1 mesec