Detalji oglašivača

Strahinja Alković
Strahinja Alković
2 aktivnih oglasa
Nije-Profesionalni oglašivač
Registrovan pre 1+ month
Poslednji put online na sajtu pre 1 mesec
Kontakt Svi oglasi

Lokacija

Unknown location

Contact Strahinja Alković

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog kako bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Budite bezbedni!

  Nikako nemojte vršiti plaćanje za usluge unapred. Svaki dogovor sa majstorom ili firmom se realizuje u 4 oka i uz moguć pisani ugovor. Apsolutno nije bezbedno plaćati usluge pre nego se uverite u postojanje i kvalitet rada majstora. Nemojte kupiti/prodati izvan svoje države niti koristiti tuđe platne sisteme zbog velikog rizika. Nije bezbedno plaćanje karticom ili preko interneta van matične države. Sajt MajstoriMajstori.Com nikad nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt preko oglasne poruke.

  Share this profile

  Strahinja Alković's listings

  Izrada nameštaja po meri
  pre 1 mesec
  Izrada nameštaja po meri
  Majstor nudi usluge
  pre 1 mesec
  Izrada kuhinja, američkih plakara, vrata kao i ostalog nameštaja po meri od univera, medijapana I punog drveta. Kuhinje po meri su funkcionalne, dobro organizovane, modernog dizajna i estetski dovedene do perfekcije. Mi vam možemo napraviti svaku kuhinju koju ste zamislili, ili videli na internetu, u časopisu, i...
  Lokacija: Novi Sad, Južno-Bački, 38 Stanje: Majstor nudi usluge
  29 puta viđen oglas
  Objavljeno pre 1 mesec